ShiningBlack
You can write welcome note or evething you want| Dashboard | +Follow
My bestie fanss :3
Friday, 9 March 2012 | 01:17 | 0 Blackjack
       Hii , There haa die nie my bestie gila-gila dgn aku nie :) Aku pun syg kau jihaa :) Kau memang the best arghh ;) Die nie jgn pandang sebelah mata jee , kadang-2 die nie kuat gak palau hehe :D Patu aku tegur japp 'Hii dear' haa baru lah die pasan :P ishhhh-3 Dan die comell kann :) Jelly ? Ofcourse kaurang ade kee Bestie cam gini ? tak de kan so diam :3 And kiteorang have in the relationship KAU ADA ? wekkkk :p

Older PostNewer Post
Hello :)



Hiii , my name is siti nur hidayah rosli . I think you all just call me daya . my age 16 years . school at SMKPM . stay at Ampang,pandan mewah . Want know more about me and my lovelyss secretss , hmmm , just +Follow me okeyy =)dear<3


Tagboard


YOUR SHOUTMIX CODE AT HERE :)

Navigation

Tutorials Links Entries

Clap for them


Basecode : SuhailaRoslan
Editor : WannyExham
Pictures : HafizahPija | Weheartit | Favim